Ilmaiset kotisivut hamsulalle

Hamsterit.net tarjoaa ilmaista sivutilaa suomalaisten hamsterikasvattajien omia kotisivuja varten. Sivut luodaan helppokäyttöisellä wordpress-editorilla, joka ei edellytä käyttäjältä teknistä osaamista. Sivujesi osoitteeksi tulee hamsterit.net-pääte, johon lisätään aliverkkotunnus joka vastaa käyttäjätunnustasi, esimerkiksi ”hamsula”-tunnuksen rekisteröinyt saa osoitteeksi ”www.hamsula.hamsterit.net”.

  • Palvelu on tarkoitettu hamsteriharrastajien kotisivuille (ei virtuaalihamsuloille)
  • Jos omistat Suomen Hamsteriyhdistys ry:n virallisen kasvattajanimen, laita se tunnukseksesi
  • Jos sinulla ei ole kasvattajanimeä, laita tunnukseksi oma etunimesi, sukunimesi tai molemmat (omistusmuoto, esim ”Marian” on SHY:n nimisääntöjen mukaisesti kielletty)
  • Kasvattajanimimäiset verkkotunnukset jotka eivät ole SHY:n virallisia kasvattajanimiä poistetaan kysymättä
  • Noudatathan sivuillasi tekijänoikeuslakia!

Aloita rekisteröitymällä. Rekisteröidyttyäsi odota, että ylläpitäjät hyväksyvät rekisteröitymisesi, jonka jälkeen pääset helposti luomaan sivustosi hetkessä. Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään ja pääset muokkaamaan sivujasi sisäänkirjautuneille näkyvästä valikosta ”Minun sivustoni”.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ylläpitäjiin: ely(a)hamsterit.net tai veera(a)hamsterit.net.


Valmis aloituspaketti:
Vähemmän kokeneille kotisivujen perustajille on tarjolla valmispaketti, jonka voit pyytää ylläpidolta ENNEN kuin kirjoittelet luomillesi sivuille itse. Valmispaketti nimittäin saattaa yliajaa joitain osioita, vaikkei poistakaan vaikkapa lataamiasia kuvia. Paketissa on seuraavat sivupohjat valmiina ohjeineen: “Tervetuloa!”, “Hamsterit”, “Poikueet” ja “Muuta” -sivut. Saat toki itse lisätä useampia sivuja sekä poistaa tarpeettomat.

Kun olet luonut käyttäjätunnuksesi ja sivustosi ota yhteyttä: marika@hamsterit.net. Kerro sivustosi nimi ja/tai käyttäjätunnuksesi (ei salasanaa!) ja toivomastasi värimaailmasta kaksi väriä: vihreä, sininen, musta, hopea, ruskea, punainen.


 

Linkitä hamsterit.net!
Toivoisimme, että lisäät sivuillesi linkin hamsterit.nettiin. Voit käyttää tekstilinkkiä tai jotain alla olevista bannereista. Laatikoissa on linkin lisäämiseen tarvittava koodi, kopioi se sivuillesi haluamaasi paikkaan (sivunmuokkauksen “Text” -versiossa).

<a href="http://hamsterit.net/">
<img class="alignnone size-full wp-image-1674" title="hamsteritnet-small" src="http://hamsterit.net/wp-content/uploads/2012/11/hamsteritnet-small1.jpg" alt="" width="272" height="90" /></a>


<a href="http://hamsterit.net/">
<img class="alignnone size-full wp-image-1675" title="NAPPI1" src="http://hamsterit.net/wp-content/uploads/2012/11/NAPPI11.jpg" alt="" width="105" height="41" /></a>


<a href="http://hamsterit.net/">
<img class="alignnone size-full wp-image-1676" title="nappi2" src="http://hamsterit.net/wp-content/uploads/2012/11/nappi21.jpg" alt="" width="105" height="41" /></a>