Tietoa sivustosta

hamsteritnet-smallHamsterit.net on vapaaehtoisvoimin toimiva hamsteriaiheinen infosivusto, joka perustettiin marraskuussa 2012. Sivu sai alkunsa, kun hamsterikasvattajat Veera ja Ely oivalsivat, että internetistä löytyy vain hyvin hajanaisesti suomenkielistä hamsteritietoa. Hamsterit.netin tarkoitus on koota yhteen paikkaan mahdollisimman paljon luotettavaa suomenkielistä tietoa hamsterien hoidosta, ruokinnasta, tarvikkeista, terveydestä, kasvatuksesta sekä genetiikasta. Alun perin sivustolla oli vain perustajien kirjoittamia artikkeleita, mutta olemme tasaiseen tahtiin haalineet lisää innokkaita ja osaavia hamsterikirjoittajia mukaan.

Hamsterit.net ei tavoittele voittoa, vaan on olemassa puhtaasti tiedon jakamista varten. Sivustolla ei ole virallista yhteyttä Suomen Hamsteriyhdistys ry:hyn, mutta kaikki sivuston ylläpitäjät ja kirjoittajat ovat yhdistyksen aktiivijäseniä sekä SHY:n ja Suomen Kani- ja Jyrsijäliiton hyväksymiä virallisia kasvattajia.

Sivuston ohjeet noudattavat Suomen eläinsuojelulakia sekä Suomen Hamsteriyhdistys ry:n antamia suosituksia. Artikkeleita pyritään päivittämään uudemman tiedon ilmaantuessa.

Hamsterit.net tarjoaa ilmaista sivutilaa suomalaisille hamsterikasvattajille WordPress-pohjalla, lue lisää “Luo sivu” -linkistä.

Hamsterit.netin ylläpito

Ely, sivujen päivitys ja tekninen ylläpito
Marika L., artikkelit, sivujen päivitys ja tekninen ylläpito – marika(a)hamsterit.net
Veera, artikkelit ja sivujen päivitys