Tiedote hamsulasivujen haltijoille

Hamsterikasvattajien kotisivujen ylläpitäminen loppuu

Julkaistu 16.11.2019

Vuoden 2019 alusta alkaen lopetettiin ilmaisen verkkosivutilan tarjoaminen ja tarkoituksena on ollut vähentää palvelimeen kohdistuvaa ruuhkaa.

Hamsterit.net on pääasiallisesti ollut useiden hamsterikasvattajien avulla vapaaehtoistyönä toteutettu kanava hamsteritiedolle ja eri näkökulmille vuodesta 2012 alkaen. Sivuston ylläpito on pääsääntöisesti pysynyt kahden ihmisen harteilla.

Käyttäjien ja hamsterikasvattajien iloksi on järjestetty myös tarjottu virtuaalihamsterinäyttelyitä, joulukalentereita, sivutilaa ja hamsterit.net-sähköpostilaatikoita.

Myöhemmin ylimääräisten palveluiden tarjoamiselle ja ylläpitämiselle on jäänyt vähemmän aikaa ja mielenkiintoa hamsteriharrastuksen loputtua ja muiden kiireiden lisäännyttyä. Maksamme myös itse ylläpitokulut vastikkeettomasti.

Haluamme kuitenkin vaalia sitä tietoa mitä olemme saaneet tänne koottua kirjoittajiensa luvalla ja vaikka tiedot saattavatkin osin vanhentua ajan kanssa, tähänastisen palautteen perusteella niin uudet kuin vanhatkin hamsteriharrastajat arvostavat artikkeleiden sisältöä.

Verkkosivusto on siirretty marraskuussa 2019 uudelle palvelimelle ja hamsulasivut on varmuuskopioitu sellaisena kuin ne oli ennen siirtoa. Sivut olivat alhaalla muutaman päivän, koska meillä ei vain ollut aikaa siirtää sivuja ajoissa ennen kuin vasta nyt.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia.

Jos haluat sivusi väliaikaisesti näkyviin tietojen siirtoa varten, ota yhteyttä info@hamsterit.net siitä sähköpostiosoitteesta jolle hamsulasi sivut on rekisteröity + sivujen entinen osoite.

Shopping Basket