Tietosuojaseloste

Tämä on Hamsterit.net-sivustolle laadittu, henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Luontipäivä 30.6.2020.

1. Rekisterinpitäjä ja rekisteristä vastaava yhteishenkilö

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on käyttäjän suostumus.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on evästeteknologian hyödyntäminen mainonnassa.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksen tekoon tai profilointiin.

3. Rekisterin tietosisältö

Henkilötietoja ei tallenneta erilliseen rekisteriin. Salliessasi evästeet, Google Analytics kerää tietoja mm. käyttämästäsi laitteesta, selaimesta, viittaavasta URL-osoitteesta, demograafisista tiedoista, sekä maantieteellisestä sijainnistasi.

Kävijätietoja tallennetaan myös Cloudcityn virhe- ja kävijäraportteihin sivuston laadun parantamiseksi ja mahdollisten virhetilanteiden korjaamiseksi. Raportteihin tallentuu kävijän IP-osoite, selain, maantieteellinen sijainti, sekä mahdollinen virheilmoitus.

Kaikki evästeiden kautta kerätyt tiedot ovat anonyymejä.

4. Säännönmukaiset tiedonlähteet

Kävijöiden tietoja kerätään evästeistä.

5. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietojen siirrossa EU:n ja ETA:n ulkopuolelle noudatetaan Googlen datasiirtokäytäntöä.

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

7. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Koska emme kerää yksilöityä tietoa, emme voi myöskään jäljittää käyttäjiä evästeiden perusteella, jotta tämä olisi mahdollista.

8. Oikeus tulla unohdetuksi

Voit tyhjentää sivustoa varten tallennetut evästeet selaimen asetuksissa, sekä estää niiden asettamisen jatkossa.

Evästekäytäntö

Tietoa sivustomme käyttämistä evästeistä

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle hänen vieraillessaan sivustolla.

Ne eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia tietokoneelle.

Evästeet sivustollamme​

Käytämme evästeitä Hamsterit.netissä parantamaan sivuston toimivuutta ja käyttäjäkokemusta.

Seuraamme sivuston kävijämääriä ja suosituimpia sisältöjä Google Analytics-työkalulla.

Lisäksi kohdistamme sivustolla näkyvät mainokset Google AdSensen avulla.

Miten evästeet estetään?

Evästeet voidaan estää ja poistaa selaimen evästeasetuksissa. Jos estät evästeiden käytön, laitettasi ei seurata kun vierailet sivustolla.